Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
hu
Kategóriák / Termékek

Rólunk

Egy erdészházban töltöttem a gyerekkoromat, ahol a fáról ettük a gyümölcsöket, a kertből a zöldségeket, így aztán hírből sem ismertük az allergiát, és nagyon ritkán voltunk betegek. De a gyerekeim már egy másik világban élnek.

Megváltozott a környezetünk

A bélflóra és az immunrendszer fontosságáról sokat hallottam. De a kislányom betegsége kapcsán hallottam először a bélrendszer és az agy kapcsolatáról. Arról, hogy számtalan pszichológiai problémának az emésztőrendszerben lehet az oka. A kislányom ugyanis autista.

Egyik kezelőorvosa javasolta, hogy próbáljuk meg helyreállítanunk a bélflóráját. Ha ez sikerülne, akkor valószínűleg látványos javulást történhet az állapotában. Mivel a diétát nem tudtuk megoldani, és a gyógyszereket nem veszi be, ezért választottuk a Prob-Vital Multivitamint, ami a vitaminon felül probiotikumokat és inulint is tartalmaz. Egyszerűen lecseréltük erre az eddigi vitaminjainkat, így nem okozott komoly plusz-költséget. Ma már négyen fogyasztjuk a családból, és lényegesen jobban érezzük magunkat.

Minél többet olvastam a bélflóráról és a probiotikumokról, annál inkább meggyőződésemmé vált, hogy számtalan ember problémáinak lehet az oka, a bélflóra egyensúlyának felborulása. Ezt azonban nem oldja meg néhány doboz joghurt…

Azért hoztam létre ezt a weboldalt, hogy minél több emberhez eljuttassam ezeket az információkat!

Az én családom